Yayın Tarihi: 07.11.2023 17:25

“Bağımlılıklarla Mücadele’de Farkında Olmak İçin, Uyanık Ol Şarkikaraağaç ”

Sadece ülkemizin değil dünyanın da en önemli sorunlarından bir tanesi olan Bağımlıklarla Mücadele konusuna dikkat çekmek amacıyla “Bağımlılıklarla Mücadele’de Farkında Olmak İçin, Uyanık Ol Şarkikaraağaç” sloganıyla anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ş, Bağımlılıklarla Mücadele Koordinatörlüğü koordinasyonunda, Türkiye’de bir ilk olan farkındalık yürüyüşü yapıldı.

Şarkikaraağaç Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önünden başlayıp Çınaraltı  meydanında son bulan yürüyüşe; Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, ISUBÜ  Şarkikaraağaç  Meslek Yüksek ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğretim görevlileri ve tüm öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürü  Yaşar GÖRGÜN, İlçe Jandarma Komutanı  Ü.Tğm. Yasin ADIGÜZEL, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.