Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencilerine "Mesleki Uygulama" dersi kapsamında Dr. Öğretim Üyesi Feyzanur ALKAN tarafından konferans düzenlendi. "Sektör-Öğrenci Buluşmaları 1" temasıyla oluşturulan etkinliğe Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan uzman/sosyolog Erdal EBEM konuk edildi. EBEM, konferansa katılan öğrencilere sağlık sisteminden, sistemin kompleks yapısından, sistemde yer alan aktörlerden ve sağlık yöneticilerinden bahsedip, gelecekte ön planda olacak alanları işaret ederek burada istihdam edilebilmek için kazanılması gereken becerilere değinmiştir. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konferans sonunda EBEM öğrencilerin sorularını cevaplamış, ardından şiir kitabından birkaç paylaşımda bulunmuştur.