VİZE MAZERET SINAVLARI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR!
Pzt, 29.Kas.2021

MAAZERET SINAVLARI 02-10 ARALIK 2021 TARİHLERİNDE BÖLÜMLERCE İLAN EDİLEN  TARİHLERDE YAPILACAKTIR

Değerli Öğrenciler ve Öğretim Elemanları;

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi arasınav/vize mazeret sınavları başvuruları 29.11.2021-01.12.2021 tarihleri arasında okulunuz bölüm başkanlıklarına / bölüm öğrenci işlerine dilekçe ile başvurarak yapılacaktır.

Vize/Arasınavlara girmeyen öğrenciler sınav yüz yüze veya çevrimiçi olsa bile vizeye girmeme gerekçelerini belgelendirerek bölüm başkanlıklarına / bölüm öğrenci işlerine dilekçe ile başvuru yapacaktır. Başvuru yapan öğrencilerden mazeret sınavlarına girecekler bölüm başkanlıkları tarafından değerlendirilip ilan edilecektir.

Değerlendirme sonucu mazereti kabul edilen öğrenciler sınava girebileceklerdir. Listelerde ismi olmayan öğrenciler sınavlara girse dahi sınav geçersiz sayılacaktır.

Mazeret sınavları bölümlerce ilan edilen tarihlerde ve yerde yapılacaktır.

ISUBÜ Rektörlüğü